Diskriminácia na pracovisku - Boráková, Lucia
Zákaz diskriminácie v pracovnoprávnych vzťahoch, zásada rovnakého zaobchádzania. Priama a nepriama diskriminácia. Antidiskriminačný zákon. Výnimky zo zákazu diskriminácie. Porušenie zákazu diskriminácie, konanie vo veci porušenia.