Tržby z predaja poľnohospodárskej produkcie podľa krajov SR - Tóth, Miroslav, 1961-
Členenie poľnohospodárskej výroby na rastlinnú výrobu a živočíšnu výrobu. Základný produkčný faktor – poľnohospodárska pôda. Vývoj tržieb za predaj poľnohospodárskych výrobkov (2007-2012). Hodnotenie intenzity tržieb podľa krajov. Poradie krajov podľa priemeru výmery poľnohospodárskej pôdy, tržieb za predaj poľnohospodárskych výrobkov spolu, tržieb za rastlinnú výrobu a tržieb za živočíšnu výrobu (priemer rokov 2007 až 2012). Celkové poradie výkonnosti kraja na základe tržieb za predaj poľnohospodárskych výrobkov (bodové hodnotenie).