Stav slovenského stavebníctva, jeho hlavné problémy a základné perspektívy - Uhliar, Miroslav, 1981-
Vývoj podielu stavebníctva na HDP Slovenskej republiky (2006 – 2013). Vývoj počtu zamestnaných v stavebníctve SR (2006-2013). Vývoj podielu stavebníctva na zamestnanosti v SR (2006 - 2013). Index nominálnej mzdy v stavebníctve vs. v hospodárstve SR (2001-2013). Objem stavebnej produkcie. Typológia a počet podnikov v stavebníctve. Aktuálne problémy slovenského stavebníctva. Perspektívy možného vývoja.