Mikroklimatické podmienky v pracovnom prostredí - Vršanská, Petra
Pracovné miesto musí byť vybavené nielen potrebným technickým a prístrojovým vybavením, ale musí spĺňať aj určené mikroklimatické podmienky, ktoré majú významný vplyv na výkonnosť zamestnanca. Aké sú požiadavky na pracovné prostredie, ktoré je spojené so záťažou spôsobenou teplom alebo chladom.