Baťov systém riadenia - Poniščiaková, Oľga
Baťova sústava riadenia - základné rysy. Plánovanie u Baťovcov. Samospráva dielní. Riadenie kvality - dôležitejšia ako kvalita výrobkov je kvalita výrobného procesu. Systém kontroly kvality.