Minimálna mzda na Slovensku v porovnaní s vybranými krajinami EÚ - Palaščáková, Daniela
Minimálna mzda na Slovensku v porovnaní s vybranými krajinami Európskej únie. Porovnanie vybraných krajín EÚ z hľadiska výšky pomeru minimálnej mzdy na priemernej mzde v roku 2010. Vývoj minimálnej mzdy a priemernej mzdy od vzniku SR. Miera zamestnanosti a nezamestnanosti v EÚ27, EÚ15 a v SR (2001-2011). Priemerná mzda a jej vzťah k minimálnej mzde v jednotlivých krajoch SR.