Trh s pivom hľadá útočisko v inováciách - Mišíková, Veronika
Obľuba piva u spotrebiteľov medziročne rástla. Domáce a zahraničné pivá. Zákazníci vítajú novinky. Na sklo útočí plast. Nezávislé pivovary bojujú.