Reklama, reprezentácia a obchodné vzorky z hľadiska DPH - Válek, Juraj, 1981-
Právna úprava výdavkov na reklamu, reklamné predmety, obchodné vzorky a na reprezentáciu v zákone o DPH, a to z hľadiska odpočítania dane na vstupe, ako aj z hľadiska zdanenia dodania reklamných predmetov daňou z pridanej hodnoty.