Aktuálne otázky vyučovania cudzieho jazyka nefilologických študijných odboroch - Chebeň, Juraj
Znalosti cudzieho jazyka na nefilologických študijných odboroch, ako aj počet cudzích jazykov, ktoré by mal študent nefilofogického odboru ovládať. Didkatické zásady a technológia vzdelávania vo výučbe cudzích jazykov.