Teoretické východiská diagnostiky nelegálnej práce a zamestnávania ako oblasti šedej ekonomiky - Neumannová, Anna
Podstata nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania. Motívy a dopady nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania. Nelegálna práca a zamestnávanie v podmienkach Slovenskej republiky. Kontrola nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania.