Systematické skvalitňovanie služieb zamestnanosti v Slovenskej republike v súlade s potrebami zamestnávateľských organizácií - Dítětová, Lucia
Príspevok predstavuje progresívny systém služieb zamestnanosti ISTP, ktorý je účinným systémovým nástrojom na riešenie problémov v oblasti získavania ľudských zdrojov, znižovania nezamestnanosti, kvalifikovaného poradenstva o uplatniteľnosti na trhu práce, vytvorený v súlade s potrebami zamestnávateľov. ISTP ponúka jedinečný, prepracovaný systém párovania vhodných záujemcov o prácu s voľnými pracovnými miestami. Zamestnávatelia nadobúdajú on-line informácie o najvhodnejších kandidátoch na voľné miesta a uchádzači o prácu získavajú vhodné pracovné uplatnenie.