Ekonomický rast a zamestnanosť - Fifeková, Elena
Zamestnanosť a nezamestnanosť v EÚ. Rast nezamestnanosti mladých. Zdroje ekonomického rastu. Potenciálny rast HDP a jeho faktorov v EÚ v rokoch 2009-2060.