Celoživotný zárobok v závislosti od dosiahnutého vzdelania zamestnanca - Foltán, František
Príspevok rozširuje bežne prezentovaný pohľad na vplyv dosiahnutého vzdelania a mzdy zamestnanca. Oproti klasickému porovnávaniu priemernej hrubej mesačnej mzdy zamestnanca ponúka pohľad na celoživotný zárobok zamestnanca odvíjajúci sa od čistých miezd vyplácaných v jeho jednotlivom veku. Porovnaním úrovne dosiahnutého celoživotného zárobku poskytuje ďalší pohľad preukazujúci prínos investície do vzdelania.