Le Penová a Farage. Čo môžu dosiahnuť - Lehuta, Michal
Úspech euroskeptikov a populistov vo voľbách do Európskeho parlamentu. Politici vystupujúci proti integrácii či imigrantom obsadia taký veľký počet kresiel ako ešte nikdy v dejinách EÚ. Fungovanie europarlamentu však až tak nezmenia. Odporcovia únie po svojom rekordnom výsledku budú žiadať silnejšie miesto v národných politikách členských krajín.