Možné príležitosti a hrozby globalizácie pre agrokomplex Slovenskej republiky - Chebeň, Juraj
Globalizačný proces vo svete v oblasti poľnohospodárstva. Poznakty z pôsobenia globalizácie vo vybraných agrárnych sektoroch niektorých krajín. Súčasný stav a navrhované východiská pre agrokomplex SR.