Úroveň rozvoja zamestnávateľmi vyžadovaných osobnostných vlastností absolventov vysokých škôl - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Prezentácia výsledkov výskumu zameraného na zistenie a porovnanie úrovne vybratých kompetencií - osobnostných vlastností: zodpovednosť, samostatnosť a flexibilita u študentov Slovenskej technickej univerzity. Výsledky získané štandardizovanou psychologickou metódou, ukázali pozitívny posun v prípade samostatnosti u oboch pohlaví a zodpovednosti u žien. Negatívny posun nastal v prípade flexibility.