Klastrová iniciatíva ako nástroj zvyšovania efektivty a prosperity podnikov regiónu Liptov - Littvová, Veronika
Definovanie a charakteristika vzniku klastra ako spôsobu zvyšovania efektivity a prosperity regiónov. Príprava klastrovej iniciatívy podnikov, ktoré majú záujem na ďalšom rozvoji odvetvia v regióne.