Úspory energie vo vynovenom šate - Legéň, Marek
Problematika zvyšovania energetickej efektívnosti v rámci krajín Európskej únie. Návrh zákona o energetickej efektívnosti v SR. Úspory na strane premeny, prenosu a distribúcie energie. Potreba stáleho zdroja financovania opatrení energetickej efektívnosti. Vyššia informovanosť spotrebiteľov o regulovaní vlastnej spotreby energie. Energetický audit veľkých priemyselných a poľnohospodárskych podnikov.