Komparácia procesov liberalizácie leteckej dopravy na vnútorných trhoch EÚ a USA - Grančay, Martin, 1984-2024
Analýza priebehu liberalizácie leteckej dopravy na vnútorných trhoch USA a Európskeho spoločenstva, resp. EÚ.