Stav populácie v členských štátoch EÚ - Grešš, Martin, 1978-
Klasifikácia členských štátov EÚ - 27 na základe ich základných demografických a ekonomických charakteristík na skupiny, v rámci ktorých prevládajú čo najpodobnejšie charakteristiky.