Výpočet nulového bodu v zdravotníctve - Nagy, Ladislav
Analýza nulového bodu umožňuje zistiť, pri akom objeme činnosti dochádza k rovnováhe medzi tržbami a nákladmi a kedy ďalšie zvýšenie objemu činnosti začína prinášať zisk. Východiskové údaje na výpočet nulového bodu súkromnej ambulancie.