Komentár k novele zákona o účtovníctve - Hirtlová, Lucia
Zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov bol s účinnosťou k 1. januáru 2014 významne novelizovaný, a to zákonom č. 352/2013 Z. z. Zámerom novely zákona o účtovníctve bolo predovšetkým zníženie administratívnej záťaže a rozšírenie ustanovení vzťahujúcich sa na Register účtovných závierok (výročná správa), správa audítora a oznámenie o schválení účtovnej závierky).