Integrácia elektronických trhov a úloha informácií v riadení dodávateľských reťazcov - Ručinský, Rastislav
Elektronické podnikanie a riadenie dodávateľského reťazca. Integrácia elektronických trhov. Riadenie dodávateľského reťazca (SCM- Supply chain management). Činitele úspešnosti riadenia dodávateľského reťazca.