Opatrenia na zvýšenie efektívnosti využívania zdrojov v malých a stredných podnikoch - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Malé a stredné podniky v členských krajinách, ktoré vstúpili do EÚ pred rokom 2004 výrazne častejšie uskutočňujú opatrenia na zvýšenie efektívnosti využívania zdrojov ako MaSP v nových členských štátoch. Opatrenia na zvýšenie efektívnosti využívania zdrojov v malých a stredných podnikoch v krajinách Európskej únie.