Rovnováha na trhu výrobkov, multiplikátor - Jurga, Rastislav
Podmienky rovnováhy na trhu výrobkov. Základné pojmy a označenia. Výsledky vytvárajú predpoklady pre aplikáciu multiplikátora v situáciách bližších k ekonomickej realite.