Ľudský faktor v procese zavádzania a využívania Busines s Intelligence v riadení malých a stredných podnikov - Čarnický, Štefan
Najdôležitejšie oblasti pôsobenia ľudského faktora v procese zavádzania a využívania BI v riadení malých a stredných podnikov. Vplyv týchto oblastí na celkovú úspešnosť aplikácií BI v podnikovej praxi a ich prínosy pre podniky.