Konkurenčná stratégia podniku – prípad očných optík na Slovensku - Demjanová, Lucia, 1981-
Prepojenie teoretických poznatkov z oblasti strategického manažmentu s praxou. Identifikácia v súčasnosti využívaných konkurenčných stratégií v odvetví očných optík na Slovensku.