Viacregionálny input-output model rozšírený o zamestnanosť: analýza slovenskej ekonomiky - Lábaj, Martin, 1982-
Analýza súvislostí zamestnanosti slovenskej ekonomiky. Pri analýze autor využíva viacregionálny input-output model rozšírený o koeficienty zamestnanosti, pričom rozlišuje medzi nízko, stredne a vysoko kvalifikovanou pracovnou silou. Rozlišuje medzi efektami konečného použitia na Slovensku na zamestnanosť vo svete a medzi efektami konečného dopytu vo svete na zamestnanosť na Slovensku.