Časopisy, ktoré v stánkoch nenájdete - Ksenzsighová, Beata
Prečo firmy vydávajú svoje firemné časopisy a čo im to prináša. Informácie o časopisoch vybraných firiem (Slovenská sporiteľna, KIA, Siemens).