Súbeh oprávnenia konať v mene spoločnosti a konania v zastúpení - Lukáčka, Peter
Realizácia analýzy parciálnych oblastí dotýkajúcich sa prejavovania vôle spoločnosti s ručením obmedzeným s osobitným zreteľom na posudzovanie aplikačných problémov prejavujúcich sa pri súbehu oprávnenia konať v mene spoločnosti so zastúpením spoločnosti, ktoré pramení zo zákona resp. osobitnej plnej moci sui generis.