Umieráčik pre kapitalizmus - Žitňanský, Eduard
Diskusie o knihe Kapitál v 21. storočí (Capital in the twenty-first century) od francúzskeho ekonóma Thomasa Piketty-ho. Autor je prirovnávaný ku Karlovi Marxovi, nemeckému filozofovi 19. storočia, ktorý analyzoval princípy kapitalizmu a ponúkol svetu riešenia. Pohľad autora na bohatých a chudobných. Rast nerovnosti v súčasnej spoločnosti.