Flexibilita práce na Slovensku podľa údajov ISPP - Ľapinová, Erika
V príspevku je pozornosť venovaná flexibilite zamestnávania a flexibilite organizácie práce a pracovného času. S flexibilitou zamestnávania a organizácie práce súvisí aj flexibilita pracovnej sily. V teoretickej časti príspevku autorka zameriava pozornosť na flexibilitu práce v makroekonomických súvislostiach. V analytickej časti analyzuje reálny stav flexibility práce na Slovensku podľa údajov ISPP (informačného systému o pracovných podmienkach).