Špehujúci zákazníci - Ksenzsighová, Beata
Tajomní zákazníci - mystery shopperi, ktorí v predajniach vyšpehujú nedostaky a prešľapy. Najčastejšími zadávateľmi mystery shoppingu sú banky, telekomunikační operátori, siete čerpacích staníc, maloobchodné siete. Tajomní zákazníci odhalia správanie predajcov, ich ochotu, predajný potenciál, kvalitu.