Klastre - ich špecifiká a štruktúra - Spišáková, Emília, 1983-
Problematika klastrov, základné špecifiká a štruktúra. Dôležité prvky klastra, ktoré podporujú jeho aktivity a napomáhajú tak k jeho úspešnému fungovaniu. Ekonomický rozvoj a vytváranie efektívnej hospodárskej a klastrovej politiky.