Právna úprava starobného dôchodkového sporenia - quo vadis? - Slezáková, Andrea, 1980-
Dôchodková reforma sa stala na území Slovenskej republiky nevyhnutnosťou. Analýza vývoja právnej úpravy tejto veľmi senzitívnej matérie a reálne dopady hospodárenia v dôchodkových fondoch.