IKEA na vlastnej koži - Tvardzík, Jozef
Predajná psychológia švédskeho reťazca IKEA. Orientácia na široké masy a ponuka produktov pre rôzne segmenty. Inteligentný skladový systém. Konkurencia nespí. Tréningy zamestnancov. Cielenie na zákazníka a využitie mystery shoppingu. Prijateľné ceny a nábytok dostupný širokým vrstvám.