Zmluvná sloboda v korporátnom práve - kde nachádzať jej limity? - Šuleková, Žofia
Aktuálne otázky posilňovania zmluvnej slobody v práve obchodných spoločností. Možnosti rozdielnej miery limitácie autonómnej vôle pri jednotlivých typoch obchodných spoločností a zároveň diferenciácie presadzovania zmluvnej slobody počas kreácie obchodnej spoločnosti a následne jej existencie.