Generál s plánmi faraóna - Pressburg, Adrian Peter
Víťazstvo poľného maršala Abdala Fattáha Sísího v prezidentských voľbách v Egypte. Rozštiepená egyptská spoločnosť. Čistenie štátneho aparátu od islamistov a politickej scény od radikálnych islamistických organizácií. Obnovenie vzájomnej dôvery so Saudskou Arábiou a Spojenými arabskými emirátmi. Obchodná diplomacia smerom k USA a Rusku. Plány hodné faraóna.