Osobné obchodné spoločnosti v komparácii slovenského a českého právneho poriadku - Vačoková, Lenka, 1983-
Nová česká právna úprava verejnej obchodnej spoločnosti a komanditnej spoločnosti v zmysle zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních korporacích, ktorá by mala nadobudnúť účinnosť 1. 1. 2014. Najvýznamnejšie odlišnosti v porovnaní s aktuálnou českou právnou úpravou a slovenskou právnou úpravou podľa zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov.