Nové prístupy k rozvoju ľudských zdrojov a trhu práce - Švandová, Jana, 1985-
Kvalita pracovného života a rozvoj ľudských zdrojov. Komponenty kvality pracovného života z pohľadu rôznych autorov. Sféry kvality života. Vnímanie kvality života.