Expresné zmeny v legislatíve ochrany osobných údajov - Mičo, Tomáš
Ochrana osobných údajov sa opäť raz nezanedbateľne zmenila. Iba 9 a pol mesiaca bol účinný nový zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov , kým bol novelizovaný.