Investovanie slovenských podnikov do cenných papierov v pokrízovom období - Lóci, Lukáš
Celkový vývoj investičného správania. Schopnosti zhromaždiť finančné prostriedky a investovať ich do obchodovateľných, neobchodovateľných cenných papierov alebo do finančných účtov.