Aktuálne problémy nezamestnanosti v európskom priestore - Novák, Marcel, 1979-
Globálna kríza a nezamestnanosť mužov a žien v Európskom priestore. Miera nezamestnanosti v EÚ v priebehu rokov 2006 – január 2014. Globálna kríza a nezamestnanosť mladých ľudí v Európskom priestore. Odporúčania na zvýšenie zamestnanosti mladých ľudí.