Stanovenie rizikového profilu priemerného investora vo vybraných krajinách - Molovčák, Róbert
Údaje a informácie z internetovej stránky európskej federácie správcovských spoločností EFAM. Zameranie sa na určenie rizikového profilu priemerných investorov jednotlivých európskych krajín na základe ich preferencií pri voľbe kategórií podielových fondov.