Kríza a riadenie vnútri podniku - Moravčíková, Elena, 1967-
Funkčný manažérsky informačný systém vrátane strategického plánovania, riadenia a systémov finančného plánovania, umožňuje podniku reagovať na interné alebo externé vplyvy.