Magnetom gumy a biotechnológie - Haluza, Ivan
Nemecké firmy v chemickom a farmaceutickom priemysle na Slovensku. Megagumárne Continentalu. Investície v Púchove. Výrazný vklad nemeckých investorov do slovenského farmaceutického priemyslu.