Význam predikčných modelov v ekonomickej teórii a v hospodárskej praxi - Nagy, Ladislav
Problematika prognózovania finančnej situácie podnikov. Empirické skúmanie finančnej predikcie na základe šiestich krokov. Procesy, vytvárajúce rámec praktickej aplikácie predikčných modelov.