Veľtrhová veľmoc s tradíciou - Debnár, Milan
Najvýznamnejšie veľtrhy v Nemecku. Veľtrh ako jeden z dôležitých marketingových nástrojov. Slováci na veľtrhoch v Nemecku. Členstvo a spolupráca so Slovensko-nemeckou obchodnou a priemyselnou komorou (SNOPK). InnoTrans Berlín (Medzinárodný veľtrh pre dopravnú a koľajovú techniku, stavbu tunelov a mostov) - najdôležitejší odborný medzinárodný veľtrh pre Slovensko.