Internet v politickej komunikácii na Slovensku - Tóth, Gabriel
Komunikácia slovenských politických strán prostredníctvom komunikačných nástrojov internetu. Z perspektívy správy straníckych profilov je stranícka komunikácia centralizovaná, výnimkou sú personálne profily predstaviteľov a členov strany.