Ako Slováci vnímajú vývoj cien - Ďuďáková, Zuzana
Dôvody rozdielneho vnímania cien spotrebiteľmi u jednotlivých položiek spotrebného koša. Obdobie nízkej inflácie, respektíve deflácie kombinovanej s nízkym ekonomickým rastom až recesiou. Zmena cien tovarov a služieb, ktoré sa nakupujú pravidelne a tovarov a služieb, ktoré sa nakupujú raz za niekoľko rokov.